Zwarte steigerplanken

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Zwarte steigerplanken

De zwarte steigerplanken van Steigerhoutgroothandel.nl zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd. Daarnaast hebben we de planken in verschillende formaten uit voorraad leverbaar, ook in grote afnames. U bent verzekerd van constante kwaliteit en levering.

Zwart steigerhout: dé nieuwe trend

Zwart steigerhout is de nieuwste trend op het gebied van steigerhout. Het is veelzijdig in toepassing: geschikt voor een meubelstuk, schutting, wandpaneel of voor decoratief gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een stoere plantenbak, een robuuste bijzettafel of een stijlvolle schutting.

Zwarte steigerplanken voor al uw klussen

Onze zwarte steigerplanken zijn standaard beschikbaar in variërende lengtes en kopmaten. Heeft u andere lengtes nodig en wilt u de planken graag op maat laten zagen? Dat doen we graag voor u. U kunt de gewenste lengte(s) aangeven in het bestelproces. Vervolgens kunt u de planken door ons laten bezorgen of zelf ophalen bij ons magazijn. De standaard lengtes zijn altijd binnen één week leverbaar.

De zwarte steigerplanken worden gemaakt van vurenhout. Dit hout is eenvoudig te bewerken en zeer geschikt voor allerlei binnen- en buitenprojecten.

Zwarte geïmpregneerde steigerplanken

Ons zwart steigerhout is niet zwart gespoten, maar zwart geïmpregneerd. Hierdoor behouden de planken de karakteristieke look, met zichtbare houtnerf en oneffenheden. Als u het hout nog verder gaat zagen of bewerken kunt u het zwarte impregneermiddel mee bestellen. Daarmee kunt u zaagsnedes weer netjes bijwerken. Wilt u diepzwarte planken? Geef de planken dan een coating met de Tenco Houtcoat zwart.

Scherp geprijsde zwarte steigerplanken

Onze zwarte steigerplanken zijn gunstig geprijsd. Bij grote afnames bieden we zelfs een aantrekkelijke staffelkorting en gratis bezorging. Na bestelling houden we u altijd op de hoogte van het leveringsmoment of wanneer de planken gereed zijn om af te halen.

Heeft u vragen over ons zwart steigerhout? Wilt u bijvoorbeeld weten of het hout geschikt is voor uw project of heeft u vragen over de voorraad en afmetingen? Neem gerust contact met ons op.