Steigerhoutbeits

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Steigerhoutbeits

Met steigerhoutbeits geeft u steigerhouten meubels en constructies een mooie afwerking. Daarnaast verhoogt het de levensduur van het hout door het te beschermen tegen vocht, zon en andere weersinvloeden.

Steigerhoutbeits voor een trendy look

Steigerhoutgroothandel verkoopt zowel transparante beitsen als een dekkende coating. Wilt u het hout extra goed beschermen? Bestel dan onze steigerhoutbeits beschermer mee, voor een nog langere levensduur.

White wash, grey wash, black wash steigerbeits

Steigerplanken worden vaak behandeld met een transparante beits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Meestal is dat een white wash, grey wash of black wash. Hiermee kunt u nieuwe steigerplanken zelf voorzien van de gewenste afwerking. Deze beitsen geven het hout een gebruikte, doorleefde uitstraling. Ze zijn prima te gebruiken op ruw, grenen en vuren hout en zelfs voor hardhout. We verkopen steigerbeits van Tenco. Zij leveren hoogwaardige kwaliteit voor doe-het-zelvers en professionals. Daarnaast hebben we een aantrekkelijk geprijsde impregneermiddel van ons eigen label.

Zwarte coating voor hout

Naast transparante beits hebben we in ons assortiment ook een dekkende zwarte coating. Deze coating geeft het hout een mooie diepzwarte kleur voor een stoere, industriële schutting, tafel of kast. Het is overigens ook mogelijk om zwarte steigerplanken bij ons te bestellen, als u dat klusje liever niet zelf doet. Voor het bijwerken van kleine beschadigingen, zaagsnedes of andere plekjes hebben we ook een zwart impregneermiddel.

Steigerhoutbeits gebruiken

Steigerbeits is heel eenvoudig in gebruik. Zorg dat het hout stof- en vetvrij is. Glad schuren is niet noodzakelijk, als u onze fijnbezaagde steigerplanken bestelt kunt u er dus direct mee aan de slag. U kunt zowel een roller als een platte kwast gebruiken om de beits aan te brengen. Doe dit in de richting van de houtnerf. Experimenteer gerust met meerdere lagen of zelfs verschillende kleuren beits voor een unieke look van uw hout.

Steigerbeits kopen?

Bent u op zoek naar voordelige beits voor uw steigerhout? Wij bezorgen door heel Nederland bij grote en kleine orders. Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op voor uitleg of advies.