Steigerbuizen

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Steigerbuizen

Steigerbuizen worden, zoals de naam suggereert, gebruikt voor steigers. Maar wist je dat je er veel meer mee kunt doen? Gebruik ze voor een kapstok of kledingrek. Of combineer ze met steigerhouten meubels zoals een stoel, tafel of wandplank om ze een unieke industriële look te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Steigerbuizen kopen?

Steigerbuizen zijn gemaakt om snel en eenvoudig in elkaar te zetten en zijn daarom erg handig voor allerlei projecten. Voor particulieren, bijvoorbeeld als u een uniek meubelstuk wil maken. Maar wat dacht u van steigerbuizen voor de winkelinrichting, om schilderijen mooi aan op te hangen, of zelfs als robuuste decoratie in het kantoor?

Steigerbuizen voor een lage prijs

Wij leveren steigerbuizen snel door heel Nederland tegen lage prijzen. Dat kan in grote volumes maar ook per enkele steigerbuis. U bestelt dus precies de gewenste hoeveelheid voor uw klus. Standaard hebben onze steigerbuizen een diameter van 4,8cm bij een lengte van 300cm.

Steigerbuizen gegalvaniseerd

De bekendste steigerbuis is de gegalvaniseerde steigerbuis. Dit is staal met een buitenlaag van zink. Het staal zorgt voor de stevigheid, het zink geeft de buis bescherming tegen roest en weersinvloeden. Ideaal voor steigerbouw, maar ook voor (buiten)meubels die de nodige stevigheid in de constructie vereisen.

Steigerbuizen snel geleverd

Bestel uw steigerbuizen vandaag nog, dan bezorgen wij ze zo snel mogelijk bij u thuis of op locatie. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.