Over Steigerhoutgroothandel

Steigerhoutgroothandel.nl, onderdeel van De Jong Handelsonderneming BV, is specialist in steigerplanken en alle bijpassende benodigdheden zoals steigerhoutbeits en bevestigingsmaterialen. Wij leveren zowel aan particulieren die slechts enkele planken nodig hebben, als aan ondernemers of bedrijven met orders van honderden stuks. Iedereen kan dus profiteren van onze mooie kwaliteitsproducten en scherpe prijzen. Dat is waar wij voor staan.

Wij hebben alle materialen, tenzij anders vermeld, op voorraad op onze eigen locatie in Achterberg. Al ons steigerhout ligt droog opgeslagen. Dagelijks vertrekken vanaf hier onze eigen vrachtauto’s en externe transporteurs om onze steigerplanken en andere materialen af te leveren in heel Nederland en België. 

Naast steigerhout is De Jong ook leverancier van andere bouwmaterialen. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook een groot assortiment Douglas hout via DouglashoutGroothandel.nl

Ons doel is om u binnen enkele werkdagen een volledig pakket aan bouwmaterialen te leveren van hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Daarnaast bieden we u graag extra service. U kunt onze materialen op onze locatie komen bekijken. We geven u graag uitleg over onze producten, zodat u de juiste keuzes maakt voor uw project. Ook kunnen we met u meedenken over maatwerk.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.