Schuttingpalen

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Schuttingpalen

Wilt u zelf een schutting gaan bouwen? Dan heeft u daarvoor schuttingpalen, ook wel tuinpalen genoemd, nodig. Deze palen gebruikt u om de schuttingplanken op te bevestigen.

Schuttingpalen nodig?

Deze palen gebruikt u om de schuttingplanken, of terwijl steigerplanken op te bevestigen. Wij leveren diverse soorten schuttingpalen.

Hardhouten schuttingpalen

Met hardhouten tuinpalen bent u verzekerd van een lange levensduur en uitmuntende stevigheid. Bij Steigerhoutgroothandel vindt u hardhouten schuttingpalen van onder meer Azobe hout en Angelim Vermelho hout. We kiezen altijd voor hardhoutsoorten uit duurzaamheidsklasse 1, met een levensduur van minimaal 25 jaar zelfs in vochtige omstandigheden. Ideaal voor het Nederlandse klimaat. Tip: met onze Dynaplus AR coating schroef is voorboren in hardhout niet nodig!

Tuinpalen en andere benodigdheden

Als u zelf een schutting bouwt heeft u, behalve tuinpalen, meer nodig. Ook alle andere benodigdheden bestelt u eenvoudig bij Steigerhoutgroothandel.nl.

Goedkope schuttingpalen

De schuttingpalen van Steigerhoutgroothandel zijn scherp geprijsd. Omdat wij een riante opslag en een grote voorraad hebben, kunnen wij snel en voordelig al onze houtproducten leveren. Van enkele palen voor een kleine schutting tot alles voor een afscheiding van honderden meters lang. We bezorgen door heel Nederland voor particulieren en ondernemers. De tuinpalen zijn fijnbezaagd of glad geschaafd, afhankelijk van uw voorkeur. U kunt ze dus eenvoudig verwerken. En heeft u vragen over de schuttingpalen? Neem even contact met ons op, we geven u graag uitleg over onze producten.