Regels, Verbindingslatten & Timmerhout

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Regels, Verbindingslatten & Timmerhout

Verbindingslatten gebruikt u om steigerhouten planken mee te verbinden. Als u gaat bouwen met steigerhout zijn deze verbindingslatten dus eigenlijk onmisbaar. Gebruik ze bijvoorbeeld om uw plantenbak te bouwen, een mooie loungebank of een steigerhouten tafel. Voor elk project leveren wij graag de verbindingslatten.

Goede kwaliteit verbindingslatten

Onze verbindingslatten zijn van dezelfde kwaliteit als onze steigerplanken. Er is dus geen verschil in kleur of structuur. Hierdoor wordt het één geheel en kunt u de latten zelfs ongeschilderd gebruiken. Onze latten zijn gemaakt van vurenhout. Dit hout laat zich eenvoudig bewerken en beschilderen. Ideaal voor elke klus.

Houten regels kopen

Bij Steigerhoutgroothandel verkopen we meerdere soorten houten regels. Deze gebruikt u bijvoorbeeld om de planken van een schutting of wand(paneel) aan te monteren, als frame voor een vlonder of voor diverse afwerkingen.

Douglas regels en Vuren regels

We hebben regels van verschillende houtsoorten zodat u altijd de juiste houtsoort kunt kiezen voor uw project. We hebben vuren regels, zowel geschaafd voor eenvoudige verwerking als geïmpregneerde vuren regels voor buitengebruik, zoals schuttingen of buitenverblijven. Deze zijn voordelig en veelzijdig.

Onze Lariks Douglas regels zijn er in een geschaafde en fijnbezaagde variant. Douglas hout heeft een mooie roze-achtige kleur en kan goed onbewerkt gebruikt worden. Deze regels passen mooi bij onze Douglas steigerplanken. Douglas is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten en zeer geschikt voor constructiewerk. Onbehandeld krijgt het een mooie vergrijsde tint, met beits of impregneer behoudt u de roze kleur of geeft u het hout een zelfgekozen kleurtje.

Hardhouten regels

We verkopen ook hardhouten regels gemaakt van Azobe hardhout. Deze hardhouten regels zijn bij uitstek geschikt voor timmerwerk wat een lange levensduur vereist, zelfs in vochtige omstandigheden. Ze worden dan ook veel gebruikt voor vlonders, beschoeiingspalen en schuttingen.

Verbindingslatten en regels snel geleverd

Bij Steigerhoutgroothandel zijn de verbindingslatten en regels altijd op voorraad. We kunnen ze dan ook snel bij u leveren, zowel voor particuliere als zakelijke orders. Heeft u vragen over welke houtsoort u het best kunt kiezen? Of hoe u de latten of regels het eenvoudigst kunt verwerken? Neem contact met ons op. We geven u graag antwoord op alle vragen.