Nieuwe steigerplanken

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Nieuwe steigerplanken

Heeft u nieuwe steigerplanken nodig? Dan bent u bij Steigerhoutgroothandel.nl aan het juiste adres. Wij leveren vers steigerhout direct uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Vers steigerhout betekent dat deze planken niet kunstmatig zijn gedroogd, tenzij dit uitdrukkelijk staat vermeld.

De nieuwe steigerplanken in ons assortiment zijn fijnbezaagd en hiermee wordt bedoelt dat deze planken direct uit onze zagerij komen zonder dat deze verder bewerkt zijn. Het mooie aan fijnbezaagde planken is dat deze gemakkelijk opgeschuurd kunnen worden naar een glad eindresultaat. Fijnbezaagd steigerhout wordt ook wel ruw steigerhout genoemd. Omdat deze planken niet bewerkt zijn kan het voorkomen dat de lengtes en breedtes van de planken onderling verschillen. De planken zijn te gebruiken voor het maken van schuttingen, meubels, vlonders en nog vele andere toepassingen.

Nieuwe of gedroogde steigerplanken?

U heeft de keuze om tijdens de aanschaf van steigerhout te kiezen voor nieuw steigerhout of gedroogd steigerhout. Het verschil tussen deze twee soorten hout is het vochtgehalte in de planken. Omdat nieuwe steigerplanken niet gedroogd zijn hebben deze over het algemeen een hoger vochtgehalte. Dit vochtgehalte ligt vaak boven de 30% en dit is belangrijk voor de toepassingen van het hout. Steigerhout met een hoog vochtgehalte kan namelijk gaan krimpen en dit kan bij binnengebruik voor de nodige problemen zorgen. Voor buitengebruik zal dit hogere vochtgehalte geen problemen met zich meebrengen. Wilt u nieuw steigerhout toch binnen gebruiken? Dan raden we u aan het hout een aantal dagen of weken te drogen. Wilt u een snellere oplossing? Kies dan voor gedroogd steigerhout. Gedroogd steigerhout is over het algemeen wel wat duurder dan nieuwe verse steigerplanken.

Direct geleverd uit onze voorraad

Wilt u snel aan de slag met uw nieuwe project? Onze verse steigerhouten planken zijn direct uit voorraad leverbaar. We hebben planken in verschillende lengtes, breedtes en diktes. Er is dus altijd een plank die past bij uw klus. De planken zijn fijnbezaagd. Voor gebruik hoeft u ze slechts licht op te schuren.

Gaat u iets bouwen en heeft u ook andere onderdelen nodig? Bestel eenvoudig alles mee zoals verbindingslatten, steigerhoutbeits en bevestigingsmaterialen. We bezorgen het graag aan huis, bij professionals en particulieren. Wilt u het verse steigerhout liever eerst zelf bekijken, dan bent u van harte welkom op onze vestiging om de planken zelf af te halen.

Bestellen bij Steigerhoutgroothandel.nl

Steigerplanken zijn eenvoudig te bestellen via onze website. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor de aanschaf van hout tegen scherpe prijzen. Tevens leveren wij het hout via onze eigen bezorgservice op locatie bij uw af. Hier betaalt u een kleine meerprijs voor. Het is ook mogelijk om het hout op te halen bij onze locatie in Achterberg, geef tijdens het bestelproces uw wensen en voorkeuren aan.

Wilt u een grote bestelling plaatsen? Dan profiteert u bij ons van aantrekkelijke staffelkorting. Voor vragen over de nieuwe steigerplanken is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.