Nieuwe steigerplanken

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Nieuwe steigerplanken

Hebt u nieuwe steigerhouten planken nodig? Wij leveren vers steigerhout direct uit voorraad tegen scherpe prijzen.

Onbehandeld steigerhout wordt veel gebruikt in de steigerbouw. Daarnaast is het zeer geschikt voor tuinmeubels en schuttingen, vlonders, bekistingen of andere houtproducten voor buiten. Nieuw steigerhout komt direct uit de zagerij en wordt niet kunstmatig gedroogd. Het hout is dan nog nat. Hierdoor zal het gaan nakrimpen. Dat is de reden dat veel mensen kiezen voor gedroogd steigerhout, zoals de gebruikte steigerplanken of zwart steigerhout voor binnenmeubels.

Steigerplanken voor scherpe prijzen

Het drogen van steigerplanken kost tijd. Ongedroogd, vers steigerhout is dan ook goedkoper. Als de krimp niet erg is loont het dus om te kiezen voor onbehandeld steigerhout. Voor gebruik in huis adviseren we om het hout een week of twee rustig te laten drogen, om krimp te voorkomen. Bij gebruik voor schuttingen of ander grover houtwerk kunt u direct aan de slag. U kunt het hout ook zelf na behandelen met een white/grey wash of een ‘old look’ impregneermiddel voor een extra mooi effect.

Verse steigerplanken direct uit voorraad

Wilt u snel aan de slag met uw nieuwe project? Onze verse steigerhouten planken zijn direct uit voorraad leverbaar. We hebben planken in verschillende lengtes, breedtes en diktes. Er is dus altijd een plank die past bij uw klus. De planken zijn fijnbezaagd. Voor gebruik hoeft u ze slechts licht op te schuren.

Gaat u iets bouwen en heeft u ook andere onderdelen nodig? Bestel eenvoudig alles mee zoals verbindingslatten, steigerhoutbeits en bevestigingsmaterialen. We bezorgen het graag aan huis, bij professionals en particulieren. Wilt u het verse steigerhout liever eerst zelf bekijken, dan bent u van harte welkom op onze vestiging om de planken zelf af te halen.

Steigerhouten planken in kleine en grote afnames

We leveren onze planken zowel aan professionals als particulieren. Of u nu één plank nodig heeft of 1000, we bezorgen het hout op locatie tegen gunstige bezorgtarieven. Voor grote orders hebben we bovendien een aantrekkelijke staffelkorting.  

Dus zoekt u nieuwe steigerplanken van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen? Bij Steigerhoutgroothandel.nl slaagt u vast en zeker!