Gebruikte steigerplanken

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Gebruikte steigerplanken

Wanneer u op zoek bent naar voordelige gebruikte steigerplanken dan bent u bij Steigerhoutgroothandel.nl aan het juiste adres. Wij verkopen gebruikt steigerhout in verschillende maten tegen scherpe prijzen. Zowel zakelijke klanten als consumenten kunnen terecht bij ons voor de aanschaf van ons hout. Bekijk hierboven ons complete assortiment.

Gebruikte steigerplanken voor een industriële look

Gebruikt steigerhout heeft een mooie doorleefde look. Hierdoor is het hout zeer geschikt het maken van meubels en/of wandpanelen in een robuuste of industriële sftijl. Ons gebruikte steigerhout kan zowel onbehandeld gebruikt worden, maar daarnaast is het vanzelfsprekend mogelijk het hout te behandelen met bijvoorbeeld een whitewash of greywash. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld het hout beter laten aansluiten op het interieur. De gebruikte steigerplanken in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende maten en/of volumes. Wilt u een grote bestelling bij ons plaatsen? Dan kunt profiteren van aantrekkelijke staffelkorting. Daarnaast kunnen ook consumenten bij ons terecht voor kleinere volumes. Weet u niet zeker hoeveel hout u precies nodig heeft? Dan kan u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor advies op maat.

De uitstraling van gebruikt steigerhout

De gebruikte steigerplanken in ons assortiment zijn voorzien van een ‘old look’. Wij maken gebruik van een speciaal verouderingsproces om nieuwe steigerplanken een grijsbruine, doorleefde look te geven. Ons gebruikt steigerhout beschikt dan ook zeker over dezelfde ijzersterke eigenschappen als nieuwe steigerplanken. Hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit en beschikbaarheid garanderen.

Doordat wij het gehele productieproces zelf in handen hebben zijn we niet afhankelijk van derden om onze gebruikte steigerplanken te leveren. Daarnaast zijn de planken niet daadwerkelijk gebruikt in de bouw en dus heeft u geen last van rotte plekken, cementresten of achtergebleven spijkers en schroeven. Voor gebruik hoeft u de planken slechts licht op te schuren en daarbij zijn de planken geïmpregneerd tegen weersinvloeden. Hierdoor zijn deze planken ook geschikt om te gebruiken tijdens het maken van schuttingen of buitenmeubels. Het ‘old grey’ impregneermiddel kunt u ook zelf bestellen om bijvoorbeeld zaagsneden mooi bij te werken.

Kortom: onze gebruikte steigerplanken zijn makkelijk in gebruik en niet te onderscheiden van écht gebruikt steigerhout.

Bestellen bij Steigerhoutgroothandel.nl

Wij hebben een groot onderdeel van ons assortiment direct op voorraad. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van gebruikte steigerplanken met een kopmaat tussen twee en drie meter en een lengtemaat variërend van drie tot vijf meter. Over het algemeen kunnen wij de planken binnen één week leveren.

Wilt u liever het gebruikt steigerhout eerst zelf bekijken? Dan nodigen wij u uit in ons magazijn in Achterberg. Hier kunt u onze gehele voorraad op uw gemak bekijken.

Wanneer u behoefte heeft aan extra informatie of op zoek bent naar advies op maat is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee. Bel naar 0317 – 35 82 28 of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie over gebruikt steigerhout.