Gebruikte steigerplanken

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Gebruikte steigerplanken

Zoekt u voordelige gebruikte steigerplanken? Dan zit u goed bij Steigerhoutgroothandel.nl. Wij verkopen gebruikt steigerhout in verschillende maten tegen scherpe prijzen.

Gebruikte steigerplanken voor een industriële look

Gebruikt steigerhout heeft een mooie doorleefde look. Dit maakt het zeer geschikt voor meubels of wandpanelen in een industriële of robuuste stijl. Het gebruikte steigerhout kan onbewerkt worden gebruikt, maar u kunt het natuurlijk ook behandelen met bijvoorbeeld een whitewash of greywash om het af te stemmen op het interieur. Onze gebruikte steigerplanken zijn direct leverbaar in meerdere maten, zowel in kleine als grote volumes, voor particulieren en bedrijven.

Gebruikt steigerhout: ‘old look’, nieuw hout

Onze gebruikte steigerplanken zijn ‘old look’. Dat wil zeggen: ze zien er uit als oude, gebruikte planken maar het is nieuw hout. We passen een verouderingsproces toe op nieuwe steigerplanken om ze hun karakteristieke grijsbruine, doorleefde look te geven. Hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit en beschikbaarheid garanderen.

Doordat wij het productieproces zelf in de hand hebben zijn we niet afhankelijk van aannemers om onze gebruikte steigerplanken te leveren. En omdat de planken niet echt in de bouw zijn gebruikt heeft u geen last van rotte plekken, cementresten of achtergebleven spijkers en schroeven. U hoeft het hout slechts licht op te schuren. Daarbij zijn de planken geïmpregneerd tegen weersinvloeden, zodat u ze ook kunt gebruiken voor schuttingen of buitenmeubels. Het ‘old grey’ impregneermiddel kunt u ook zelf bestellen om bijvoorbeeld zaagsnedes mooi bij te werken.

Kortom: onze gebruikte steigerplanken zijn makkelijker in gebruik en niet te onderscheiden van echt gebruikte planken.

Gebruikte steigerplanken kopen?

We hebben steigerplanken op voorraad in meerdere maten, met kopmaat tussen de 2-3 centimeter en lengtes variërend van 3 tot 5 meter. Deze kunnen we over het algemeen binnen één week leveren. 

U bent ook welkom op ons bedrijf om de planken zelf te bekijken en uit te kiezen. Gebruikt steigerhout heeft, door het verouderingsproces, subtiele kleurverschillen. Zoekt u egaal gekleurd hout? Bekijk dan ons zwart steigerhout, of kies voor het voordelige verse steigerhout.

Heeft u vragen over welk soort steigerhout het best geschikt is voor uw project? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.