Douglas steigerplanken

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Douglas steigerplanken

Douglas hout is ideaal voor buitenmeubels en constructies zoals pergola’s, schuttingen, gevelbekleding of buitenkeukens. Douglas planken zijn duurzamer dan de veel gebruikte vurenhouten planken: Douglas hout heeft een hogere duurzaamheidsklasse, wat betekent dat het langer meegaat. Het is mooi hout van hoge kwaliteit.

Douglas steigerhout: duurzaam en sterk

Douglas steigerhout wordt gemaakt van de Douglasspar, een inlandse boomsoort. Het hout is dus niet alleen duurzaam in gebruik, maar ook in productie. Het hout heeft een harde houtkern en bevat hars. Dit beschermt het hout tegen schimmels en rot.

Douglas steigerplanken en meer

Onze Douglas steigerplanken zijn onder meer geschikt voor schuttingdelen, wandbekleding of wandplanken. Naast steigerplanken verkopen we ook andere houtdelen van Douglas hout, waaronder Douglas schuttingpalen, Douglas dakbeschot, Douglas vlonderdelen en Douglas ramen en deuren. U kunt dus eenvoudig uw gehele tuinmeubel of constructie van Douglas hout maken, en alle onderdelen in één keer bij ons bestellen, zelfs inclusief ijzerwaren en beitsen.

Verschil Vuren en Douglas steigerplanken

Onze verse, gebruikte en zwarte steigerplanken zijn gemaakt van vurenhout. Wat is nou het verschil met Douglas hout? Vurenhout laat zich eenvoudig bewerken en wordt op grote schaal geproduceerd. Hierdoor is dit het voordeligste steigerhout. Douglas hout heeft een hardere kern, waardoor het duurzamer en weerbestendiger is. Dit maakt het met name geschikt voor gebruik buiten. Het gaat langer mee dan vurenhout en de Douglas planken hebben een mooie geelrode kleur.

Douglas steigerhout uit voorraad leverbaar

Steigerhoutgroothandel heeft Douglas steigerhout altijd uit voorraad leverbaar. Standaard in meerdere maten beschikbaar. De Douglas steigerplanken zijn fijnbezaagd, u hoeft ze slechts licht op te schuren voor gebruik. Onze planken zijn altijd scherp geprijsd, en bij grote afnames gelden er speciale prijzen. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.