Op deze pagina vindt u veel gestelde vragen voorzien van een antwoord:

Leveren jullie ook aan partiuclieren?
Wij zijn een groothandel met voornamelijk vaste afnemers, maar leveren ook aan particuliere klanten. Verkoop uitsluitend per hele plank, ongezaagd en ongeschuurd.

Zagen jullie planken op maat?
Wij zagen geen planken op maat. Ook schuren en schaven wij geen planken.

Kunnen wij steigerhout afhalen of bekijken?
Het afhalen of bekijken van steigerhout is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur, of zaterdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur.

Hebben jullie ook gedroogde planken?
Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld zijn al onze planken nieuw en vers gezaagd. Bij directe verwerking in uw interieur kan er lichte krimp optreden. Indien dit echt ongewenst is, dan kunt u het hout het beste even te laten rusten op kamertemperatuur.

Hebben jullie ook gebruikte steigerplanken?
Echter gebruikte steigerplanken zijn inmiddels erg schaars en bijna onbetaalbaar. Wij als groothandel moeten ook constant hetzelfde product kunnen leveren aan onze vaste afnemers. Echte gebruikte steigerplanken hebben wij niet in het assortiment. Als alternatief hebben wij een nieuwe plank, behandeld in een mooie grijs/bruine Old Look. Een zeer waardige vervanger voor gebruikt steigerhout, en bijna niet te onderscheiden!

Wat zijn de bezorgkosten?
Wij bezorgen door geheel Nederland en Belgie tegen vaste tarieven. Voor meer informatie klikt u hier. Vanaf € 950,00 excl. BTW aan materialen leveren wij gratis binnen Nederland.

Als ik nu bestel, wanneer wordt er dan geleverd?
Wij leveren wekelijks door geheel Nederland. Op maandag voor 8.00 uur besteld is normaliter dezelfde week in huis o.v.v. onvoorziene omstandigheden.

Zijn jullie prijzen inclusief of exclusief BTW?
Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Kan er bij levering betaald worden?
Uiteraard is het mogelijk bij levering aan onze chauffeur te betalen. Wel wordt er € 12,50 aan rembourskosten in rekening gebracht. Standaard is de betaling per PIN. Als u contant wilt betalen graag even vermelden bij de opmerkingen tijdens uw bestelling. De chauffeur heeft geen wisselgeld, dus er kan alleen gepast betaald worden.

Vanaf wanneer is er korting mogelijk?
Wij bieden via onze website artikelen los aan, maar ook per bundel tegen scherpe prijzen. Vanaf 2 a 3 bundels bij regelmatige afname maken wij graag een offerte op maat voor u. Prijzen voor volle wagens zijn ook op aanvraag.

 

 

 

© 2014 - 2019 Steigerhout Groothandel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel