Buiskoppelingen

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Buiskoppelingen

Als u een meubelstuk of constructie wil maken met steigerbuizen zijn buiskoppelingen de handigste en eenvoudigste oplossing om de buizen met elkaar te verbinden. Bijvoorbeeld om ze in een 90-graden hoek te koppelen, met 4 buizen in een punt of aan een gaasraster voor een hekwerk. Kortom, als u gaat bouwen met steigerbuizen kunt u eigenlijk niet zonder buiskoppelingen.

Goede kwaliteit buiskoppelingen

Alle buiskoppelingen die u bij ons koopt zijn van goede kwaliteit. Ze zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. Hierdoor zijn ze weerbestendig en geschikt voor toepassingen binnen en buiten. Tevens zijn onze steigerbuis koppelingen TÜV gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, veiligheid en kwaliteit. Met de buiskoppelingen van Steigerhoutgroothandel bent u dus verzekerd van een betrouwbare, duurzame constructie.

Buiskoppeling voor elk bouwwerk

Wat u ook wilt maken, wij hebben er de juiste buiskoppeling voor. Zoekt u een afstandsklem? Een T-stuk? Een gaasmontagebeugel om de steigerbuis te verbinden aan een hekwerk? We bezorgen het uit voorraad snel bij u thuis. Heeft u meer materialen nodig? Bestel ze direct mee! Kijk bijvoorbeeld naar onze steigerbuizen, ons voordelige steigerhout of andere bevestigingsmaterialen.

Voordelige buiskoppelingen

Onze steigerbuis koppelingen zijn niet alleen van goede kwaliteit, ze zijn ook scherp geprijsd. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht. Of u nu enkele buiskoppelingen nodig hebt of grote volumes, wij bieden scherpe prijzen en goede service. Heeft u grote volumes buiskoppelingen nodig? Dan bieden we ook nog gratis bezorging en een aantrekkelijke staffelkorting.

Steigerbuis koppelingen kopen? We helpen u graag

U wilt natuurlijk de juiste buiskoppelingen bestellen voor uw project. Twijfelt u welke u nodig heeft, of heeft u andere vragen over onze steigerbuis koppelingen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag uitleg over ons productaanbod. We vertellen u ook graag meer over onze andere producten, zoals onze Douglas steigerplanken of ons vers steigerhout.