Bevestigingsmateriaal en IJzerwaren

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Bevestigingsmateriaal en IJzerwaren

Als u met steigerplanken gaat werken is het handig om ook het juiste bevestigingsmateriaal te hebben. Bij Steigerhoutgroothandel bestelt u dit eenvoudig mee.

Dynaplus schroeven

De schroeven van Dynaplus zijn van echte topkwaliteit. Daarom verkopen wij meerdere schroeven van dit merk.
De Dynaplus houtschroeven zijn geschikt voor alle houtsoorten. Het slimme ontwerp voorkomt splijten bij het inschroeven en houdt de zinklaag van beslag intact. Ze zijn tot wel 70% sneller in te schroeven dan een standaard houtschroef. Speciaal voor het verbinden van houten balken en dragende houtconstructies verkopen we ook de Dynaplus houtbouwschroef met een tellerkop.

De Dynaplus AR-coating schroeven zijn hét alternatief voor RVS schroeven. Ze zijn sterker dan gewone RVS schroeven en de coating is milieuvriendelijk. Hierdoor zijn de schroeven geschikt voor alle houtsoorten, ook Red-cedar, eikenhout en Accoya-hout dankzij de hoge zuurbestendigheid van de coating.

Al uw bevestigingsmateriaal snel geleverd

Wij hebben al ons materiaal op voorraad en streven ernaar binnen één week te leveren, ook bij grote volumes. Goede service vinden wij belangrijk. Dat is ook de reden dat wij een ruim aanbod aan bevestigingsmateriaal en ijzerwaren verkopen, u bestelt dan gemakkelijk alles in één pakket. Dus of u nu op zoek bent naar schuifdeurbeslag, hoekankers of montagelijm - wij hebben het voor u!

Vragen over bevestigingsmateriaal?

Weet u niet zeker welk materiaal u het beste kunt gebruiken? Wij denken graag met u mee. Neem dus gerust contact met ons op.