Tenco Steigerhoutbeits beschermer - 0.5L

Artikel 1 van 10 Volgende

Een hoogwaardige beschermer voor met steigerhoutbeits behandeld hout. Door een uniek recept wordt een transparante, beschermende filmlaag gevormd die zorgt voor een langdurige extra bescherming.

Tenco steigerhoutbeits beschermer is waterafstotend, voorkomt vuilaanhechting, laat geen vlekken achter, onzichtbaar, sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Tenco steigerhoutbeits beschermer zorgt er voor dat uw steigerhouten meubelen goed beschermd worden en langer mee gaan.

Toepassing:

Speciaal bestemd voor steigerhouten objecten welke eerder zijn behandeld met  steigerhoutbeits.

Onderhoud:

De behandeling, met name de liggende delen, enkele malen per jaar herhalen. Tenco steigerhoutbeits beschermer biedt op deze wijze een zeer gemakkelijk onderhoudssysteem.

Gebruiksaanwijzing:

Vet en vuil verwijderen. Niet te behandelen delen afdekken. Voor gebruik de bus circa 2 minuten krachtig schudde, bij langdurig gebruik af en toe schudden. Spuit op een afstand van ca. 25 cm. Breng een gelijkmatige laag aan. Eén laag is voldoende. Overtollig product met een niet pluizende doek verwijderen van het oppervlak. Na gebruik de bus omdraaien en ventiel schoonspuiten, om verstopping te voorkomen.

Droging:

Stofdroog na 5 uur bij 15 graden Celcius. Droog na 24 uur bij 15 graden Celcius.

Verbruik:

3-4 vierkante meter per spuitbus.

© 2014 - 2019 Steigerhout Groothandel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel